0%
147.390.000km 1AU
40.390.000km 0.000000035AU
SCROLL
Graviteti i tij mban të gjithë sistemin diellor të bashkuar.
Dritës së diellit i duhen 8 minuta për të arritur në Tokë.

DIELLI

Bërthama e saj prodhon energji termike përmes shkrirjes.
109 herë më e madhe se Toka.
Dioksidi i karbonit në atmosferë CO2 është rritur me 147% në 250 vitet e fundit.
Dielli është jetik si burim energjie për pothuajse çdo organizëm ë gjallë.

SHTËPIA E
TË GJITHËVE

Planeti i tretë më afër Diellit.
7 vitet e fundit kanë qenë më të ngrohtat në histori. Rritja e temperaturës mbi 2°C e çon Tokën në "ujëra të paeksploruar".
0%

DIELLI

Bërthama e saj
prodhon energji termike
përmes shkrirjes.

DIELLI

Dritës së diellit i duhen
8 minuta për të
arritur në Tokë.

DIELLI

Graviteti i tij
mban të gjithë sistemin
diellor të bashkuar.

DIELLI

109 herë
më e madhe se Toka.

Toka
DIELLI

SHTËPIA E
TË GJITHËVE

Planeti i tretë
më afër Diellit.

SHTËPIA E
TË GJITHËVE

Dielli është jetik
si burim energjie për pothuajse çdo
organizëm ë gjallë.

SHTËPIA E
TË GJITHËVE

Dioksidi i karbonit në atmosferë CO2
është rritur me 147%
në 250 vitet e fundit.

SHTËPIA E
TË GJITHËVE

7 vitet e fundit kanë qenë më të
ngrohtat në histori. Rritja e temperaturës
mbi 2°C e çon Tokën në "ujëra të paeksploruar".

SHTËPIA
Toka

SHTËPIA

Kujdesi për Tokën,
shtëpinë që ne të gjithë e ndajmë,
fillon me shtëpinë tuaj.

SHTËPIA

Me instalimin e kornizave
ALUMIL
me efikasitet energjie,
ju rritni kursimet e energjisë jo vetëm
për shtëpinë tuaj, por edhe për planetin tonë.

SHTËPIA

Ju maksimizoni dritën natyrale në
hapësirën tuaj të jetesës.

SHTËPIA

Ju kurseni deri
në 50% energji për
shtëpinë tuaj.

SHTËPIA

Ju zgjidhni korniza prej 60% alumini të
ricikluar,"të gjelbër"
dhe kurseni energji për Tokën, shtëpinë tonë
të përbashkët.

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE
SHTËPIA

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Dizajn minimal për rezidenca bashkëkohore.

Profilet e aluminit të fshehura
brenda muraturës.

Nivele të larta termoizolimi,
funksionaliteti dhe sigurie.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Aftësia për të zbatuar tipologji
brezash të fshehur.

Dizajni minimal që kontribuon në maksimizimin
e ndriçimit natyror.

Performancë e lartë termoizoluese dhe hidroizoluese.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Sistemi i ri i plotë i dritareve me mentesha.

Fleksibilitet i lartë ndërtimi,
dizajn i shkëlqyer.

Performancë e lartë e izolimit termik.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Korniza të thjeshta
me ngritje & rrëshqitje.

E përputhshme
me kërkesat
e ndërtesave moderne.

Nivele të larta termoizolimi,
dizajn modern.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Sistemi i fortë, ngritës dhe rrëshqitës.

Ndërtim fleksibël,
nivele të larta termoizolimi.

Ideale për hapësira të mëdha.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë

KORNIZA EFICENTE ENERGJIE

Sistem modern rrëshqitës dhe fleksibël.

I pershtatshëm për rinovim.

Linja të drejta, minimale.

Ideale për përmirësimin energjetik
të shtëpisë tuaj.

Zbuloni më shumë